FEESTFOLDER 2017-18

Aperitief…

  • Kleine videe met kaas en ham
  • Kleine pizza
  • Verrassingsbroden:
    • Melkbrood of bruin brood
    • Vlees of vis
    • Klein: 4-6 personen
    • Groot: 8-10 personen

Kleine sandwiches of assortiment broodjes

  • Vlees of vis
  • Met of zonder groenten
  • Elegant verpakt op schotel of in decoratiebrood

Aan tafel!

  • Tradition
  • Tradition met graantjes  
  • Pavée met noten en honing
  • Banette
  • Franse brood
  • Abdij met vijgen en geroosterde hazelnoot
  • Roggeknarr met rozijnen en hazelnoten
  • Groot assortiment kleine tafelbroodjes
  • Menage wit of bruin
  • Meergraantjes

Suggesties voor uw kaastafel

  • Kopenhagen muesli
  • Prémival
  • Notenbrood

Suggesties voor uw wild paté, foie gras

  • Franse brioche brood

Kerststollen

  • Traditioneel kerstbrood met rozijnen, krentjes op rum, stukjes sinaas en gevuld met amandelspijs.

Kerstbuches en Nieuwjaarstaarten

Buches voor 4,6 of 8 personen

  • Slagroom
  • Mokka slagroom
  • Boterroom
    • Vanille boterroom
    • Chocolade boterroom
    • Mokka boterroom
    • Hazelnoot boterroom
  • Roomijs € 3.20/persoon
    • Vanille
    • Chocolade & Vanille
    • Mokka & Vanille
    • Hazelnoot & Vanille
    • Aardbei & Vanille
    • Omelette Sibérienne;
      vanille roomijs, méringue, biscuit en laagje aardbeienconfituur

Groot assortiment luxe gebakjes

  • Petit gateaux
  • Drooggebakjes
  • Fruittaartjes
  • Slagroomgebakjes
  • Boterroomgebakjes
  • Bavarois

GeglaceerdePetit fours

Desserts